A A A

 

„Ziua Ușilor Deschise” la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și structurile sale teritoriale

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) împreună cu structurile sale teritoriale organizează la data de 19 februarie 2018, „Ziua Ușilor Deschise”, în contextul marcării a 27 ani de la crearea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova.

 

Cu acest prilej sunt așteptați la sediul ANOFM și la sediile Agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (AOFM), toți cei care doresc să cunoască, din interior, modul în care își desfășoară activitatea Agenţia și să obţină informaţii utile privind facilitarea accesului pe piaţa forţei de muncă.

 

Evenimentul are ca scop sensibilizarea societății privind rolul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă ca prestator de servicii gratuite pe piața muncii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorilor, precum și informarea despre serviciile prestate, inclusiv informarea privind serviciile de ghidare în carieră prestate și măsurile de ocupare a forței de muncă implementate de către structurile sale teritoriale.

 

„Ziua Ușilor Deschise”, va avea loc luni, 19 februarie 2018, în intervalul orelor 10:00-14:00 la sediul ANOFM, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 1, et.6, iar la sediile AOFM în intervalul orelor 09:00-15:00, (lista AOFM cu adrese, telefoane de contact, e-mail le găsiți accesând http://anofm.md/network/agency).

 

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA).