A A A

 

Ziua Internațională a persoanelor vîrstnice marcată de veteranii muncii din Republica Moldova

Cu prilejul Zilei Internaționale a persoanelor în etate, 27 de veterani ai muncii din întreaga țară, persoane care au activat în sistemul social de-a lungul anilor, dedicându-se timp de o viață în folosul prosperării acestui sector, s-au bucurat de un gest de atenție din partea MMPSF.

Astfel, în parteneriat cu AO „Home Care” și cu suportul Consiliului Municipal al Veteranilor, reprezentanții Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei au organizat distribuirea mai multor articole de igienă și produse alimentare pentru veteranii muncii. Aceștia au primit și câte o diplomă de gratitudine din partea ministrului Mircea Buga, pentru aport inestimabil în dezvoltarea Republicii Moldova, activitate îndelungată în folosul întregii societăți, sacrificiu și dăruire, experiență, înțelepciune și cumsecădenie.

În fiecare an, la data de 1 octombrie, în întreaga lume sunt sărbătorite persoanele vârstnice. Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima celebrare a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice în Republica Moldova.