A A A

 

Viorica Dumbrăveanu a efectuat o vizită de lucru în raionul Telenești

În cadrul vizitei de lucru de astăzi, în raionul Telenești, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu a avut o întrevedere cu reprezentanții consiliului raional și  conducerea instituțiilor medicale.  

 

De asemenea, a avut loc audiența cetățenilor, pe diverse domenii. La discuții au participat și primarii satelor raionului Telenești, fiind abordate un șir de probleme.

 

Totodată, ministrul a informat despre activitățile programate pentru acest an și proiectele aprobate recent în domeniul sănătății și protecției sociale: precum Programul unic al asigurării obligatorii de asistență medicală, majorarea salariilor lucrătorilor medicali, reglementarea serviciilor sociale,  relansarea programului “Un doctor pentru tine” 2020, etc.

 

Tot astăzi, ministrul a vizitat spitalul raional, pentru a evalua condițiile și calitatea serviciilor medicale acordate cetățenilor din regiunea respectivă.

 

Deplasarea s-a finalizat cu vizita echipei ministerului la o familie cu cvadrupleți, din satul Verejeni.  Cu ocazia zilei de naștere a copiilor, care vor împlini, sâmbătă,  6 anișori, familia a primit daruri și bunuri casnice.