A A A

 

Silvia Radu este noul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Astăzi, 25 septembrie curent, Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a prezentat echipei ministeriale pe noul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu.

 

Adresându-se echipei Ministerului, Pavel Filip a menționat că au fost realizate un șir de reforme importante pentru țara noastră și pentru beneficiul cetățenilor, cum ar fi reforma pensiilor, a Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilități și Capacității de Muncă, reforma sănătății publice, a asistenței medicale primare, pentru care le-a mulțumit.

 

„Domeniile nu sunt deloc ușoare și mai avem mult de muncit. Urmează să realizăm și să aprobăm reforma spitalicească și să implimentăm reforma Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Am toată certitudinea că noul ministru va realiza acest lucru, prin abilitățile sale manageriale. Îi urez multe succese doamnei ministru și întregii echipe a ministerului”, a declarat Pavel Filip.

 

„Mulțumesc pentru încrederea acordată de a conduce acest minister, Prim-ministrului, Pavel Filip. Voi depune toate eforturile pentru a reuși să realizez obiectivele stabilite. Contez în acest sens, pe suportul echipei ministerului și sunt deschisă să discut cu fiecare medic sau pacient, pentru a soluționa orice problemă. Împreună putem îmbunătăți aceste domenii, deoarece fiecare dintre noi ne dorim servicii medicale și sociale calitative”, a menționat Silvia Radu.

 

Menționăm că, noul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, a depus astăzi jurământul de învestire, în cadrul unei ceremonii festive la Reşedinţa de Stat.

 

Anterior, Silvia Radu a deținut funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău.