A A A

 

Prelungirea termenului depunerii dosarelor pentru Concursul de selectare a organizației neguvernamentale privind organizarea evenimentelor destinate activităților de suport autorităților publice locale în integrarea îmbătrânirii la nivel local

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prelungește termenul de depunere a dosarelor pentru Concursul de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea a 2 (două) evenimente destinate activităților de suport autorităților publice locale în integrarea îmbătrânirii la nivel local.

 

Organizația neguvernamentală urmează să ofere servicii logistice de organizare a 2 (două) evenimente cu participarea a câte 25 persoane per eveniment și va include obligatoriu invitarea participanților, asigurarea serviciilor de transport, elaborarea materialelor necesare, organizarea pauzei de cafea și alte activități conform Fișei de sarcini din anexa nr.1 a Regulamentului concursului.

 

Fiecare dosar prezentat Comisiei de examinare va conține următoarele acte: CV-ul organizației; Copia certificatului de înregistrare a organizației autentificată prin parafa instituției și semnătura conducătorului; Formularul de participare, conform anexei nr.2; Recomandări din partea autorităților/instituțiilor/parteneri de proiecte.

 

În luarea deciziei, Comisia va ține cont de experiența organizației în organizarea diverselor evenimente (conferințe, seminare, ateliere de lucru, etc.).

 

Dosarele pentru participare la concurs se vor prezenta Comisiei de examinare până la 22.08.2018, ora 16.00, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 2, biroul 119.

 

 Pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelați la numărul de telefon: 022 268 875, 022 268 857 sau să scrieți pe adresa de  email: aliona.cretu@msmps.gov.md.

 

Regulamentul îl găsiți aici:

 

Regulamentul Concursului de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea evenimentelor destinate activităților de suport autorităților publice locale în integrarea îmbătrânirii la nivel local