A A A

 

Orarul consultațiilor populației în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, în perioada 18-22 martie curent

În săptămâna 18-22 martie curent, echipele mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, vor oferi consultații gratuite populației din localitățile rurale, după cum urmează:

 

Pe data de 19 martie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Cărpineni și Cotul Morii din raionul Hîncești, iar pe 21 martie în Oficiile Medicilor de Familie din Bălănești și Valea Trestieni din Nisporeni.

 

În această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Criuleni vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică.

 

Locuitorii din localitățile rurale din Ialoveni și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din mun. Bălți vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Rezina, Anenii Noi și Cahul vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

 

Menționăm că, pe parcursul săptămânii 11-15 martie circa 2354 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 480 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 571 de copii au fost consultați de stomatologia mobilă, 1014 de persoane au făcut screening pulmonar, 289 de femei au beneficiat de servicii de sceening mamar gratuit.