A A A

 

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari a prezentat raportul realizărilor Ministerului pe anul 2017 și prioritățile pentru 2018

Astăzi, 20 aprilie curent, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari a prezentat raportul realizărilor Ministerului pe anul 2017 și prioritățile pentru 2018, în cadrul unui eveniment public, la care au participat reprezentanții Guvernului și Parlamentului, conducătorii instituțiilor medico-sanitare publice, Direcțiilor de asistență socială, instituțiilor din subordine și partenerii de dezvoltare.

 

„Bunăstarea și sănătatea cetățenilor trebuie și rămâne o prioritate pentru Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În acest sens, pe parcursul anului 2017, au fost promovate politici care să soluționeze problemele din sistemul de sănătate și social. Am reușit să dotăm și să modernizăm instuții medicale din țară, să extindem lista medicamentelor compensate, să creștem rata de vaccinare, să dezvoltăm sistemul de sănătate publică, să asigurăm cu servicii medicale de calitate și aproape de cetățeni, să majorăm pensii, indemnizații, să oferim locuri de muncă, asistență socială persoanelor vulnerabile și protecție cetățenilor noștri aflați peste hotarele țării. Însă mai avem multe de realizat și sunt sigură că împreună cu colegii din Minister și în strânsă colaborare cu instituțiile guvernamentale, societatea civilă și partenerii de dezvoltare vom reuși să avem rezultate bune în continuare”, a declarat Svetlana Cebotari.

 

Raportul cu toate realizările MSMPS îl puteți vizualiza aici:

 

Raportul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pentru anul 2017