A A A

 

Juriul „Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” a desemnat cîștigătorii

La 29 martie curent, membrii Juriului privind „Gala Premiilor în Sănătate 2018”, s-au întrunit în ședință și au desemnat cîștigătorii evenimentului din acest an, care este la a V-a ediție și se desfășoară sub genericul „Acoperirea universală cu servicii medicale - pentru fiecare și oriunde”.

 

Concursul s-a desfășurat în perioada 07-26 martie curent, iar în total au fost depuse 51 de dosare, pentru cele 11 secțiuni de concurs. Timp de trei ore, Juriul a evaluat fiecare nominalizare în baza criteriilor stipulate în Regulamentul concursului. Din 51 de candidaturi nominalizate în concurs pentru trofeul Galei, Juriul a selectat 11 finaliști, câte unul pentru fiecare secțiune.

 

Cîștigătorii desemnați vor fi premiați în cadrul evenimentului „Gala Premiilor în Sănătate 2018”, care va avea loc la 11 aprilie curent. Menționăm că, scopul evenimentului este de a identifica, premia și promova performanțe și modele de bună practică din domeniul sănătății din Republica Moldova, iar obiectivul de bază este de a cultiva și de a menține prestigiul sistemului de sănătate și de a promova sănătatea ca valoare principală a societății.

 

„Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” este organizată prin parteneriat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în sănătate.