A A A

 

Invitație de presă

Stimați colegi din mass-media,

 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vă invită la evenimentul de premiere a organizațiilor nonguvernamentale câștigătoare a Programului de Granturi mici în domeniul îmbătrânirii active, ediția 2018, care s-a desfășurat în perioada 3 martie până la 21 mai curent.

 

La concurs au participat 10 organizații nonguvernamentale, care au prezentat proiecte, privind promovarea îmbătrânirii active prin integrarea vârstnicilor în societate, diversificarea și extinderea serviciilor sociale pentru aceștia, îmbunătățirea calității vieții și asigurarea unei existențe decente pentru persoanele vârstnice, iar în final au fost selectate trei organizații.

 

La eveniment vor participa: ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, reprezentanții Organizațiilor nonguvernamentale câștigătoare și persoane în etate, beneficiari ai Proiectelor.

 

Vă așteptăm, la data de 08 iunie curent, începând cu ora 10.00, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, str. Vasile Alecsandri 2, et.2, sala de conferințe.