A A A

 

Invitație de presă

Stimați colegi din mass-media,

 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vă invită la evenimentul de inaugurare a secției pediatrie pentru copii cu dereglări metabolice, malnutriții și reanimare, din cadrul Spitalului Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga”, care a fost renovată conform standardelor contemporane și dotată cu echipament și mobilier nou.

 

La eveniment vor participa: ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, directorul IMSP Institutul Mamei și Copilului, Sergiu Gladun, vicedirectorul spitalului clinic „Emilian Coțaga”, Vasile Tomuz, reprezentanții Asociației „Învingem fibroza chistică” și ai Clubului Femeilor din Moldova.

 

Secția pediatrie pentru copii cu dereglări metabolice, malnutriții și reanimare este unica secție din țară, care tratează pacienții atât din raioane, cât și din mun. Chișinău. Anual, în această secție se tratează aproximativ 700 de copii.

 

Vă așteptăm, la 6 iunie curent, începând cu ora 10.00, pe adresa: str. Vasile Alecsandri 2, intrarea de pe strada Cosmescu.