A A A

 

Invitație de presă

Stimați colegi din mass-media,

 

Cu prilejul Zilei Internaționale de comemorare a persoanelor decedate de SIDA (Zilei Internaționale a Lumânărilor Aprinse) va avea loc un meci amical de fotbal pe stadionul „Zimbru” din Chișinău, care are drept scop promovarea și sensibilizarea societății privind importanța testării la HIV/SIDA.

 

La eveniment vor participa oameni care trăiesc cu HIV, precum și persoane publice, sportivi, reprezentanți ai instituțiilor de stat și organizațiilor internaționale care vor juca un meci de fotbal, pentru a demonstra prin propriul lor exemplu importanța unirii eforturilor în lupta cu epidemia HIV/SIDA și de a promova un mod sănătos de viață.

 

Totodată, conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Justiției, Ministerului Afacerilor Interne, Organizației Națiunilor Unite, AO „Inițiativa Pozitivă” vor susține un briefing de presă, în cadrul căruia vor prezenta acțiunile întreprinse în prevenirea și tratarea acestei maladii.

 

Evenimentul este organizat de către Asociația Obștească „Inițiativa Pozitivă”, cu suportul UCIMP, UNAIDS, sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Justiției și Ministerului Afacerilor Interne.

 

Evenimentul va avea loc, joi, 24 mai curent, începând cu ora 13.00, pe stadionul Zimbru (intrarea centrală de pe bd. Dacia), mun. Chișinău str. Burebista, nr. 93.

 

Vă așteptăm!