A A A

 

Invitație de presă

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vă invită la Forumul profesiilor „O carieră de succes acasă” și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret, ediția a VIII-a.

 

La eveniment vor participa prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc, angajatori din diverse ramuri de activitate, instituţii de învățământ și absolvenți, tineri care caută un loc de muncă.

 

În cadrul Forumului, circa 60 angajatori din diverse ramuri de activitate vor oferi peste 2000 oferte de muncă persoanelor, aflate în căutarea unui loc de muncă, iar autoritățile și instituțiile responsabile vor ghida tinerii în alegerea carierei.

 

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 mai, începând cu 10:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel & Convention Center, pe adresa: mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77.

 

Evenimentul este organizatori de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

 

Vă așteptăm!