A A A

 

Invitație de presă

Stimați colegi din mass-media,

 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Organizația Mondială a Sănătății, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate vă invită la evenimentul de desemnare și premiere a învingătorilor „Galei Premiilor în Sănătate 2018 ”, ediția a V-a.

 

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății 2018, dedicată acoperirii universale cu servicii medicale, având drept scop premierea și promovarea performanțelor și modelelor de bună practică din domeniul sănătății din Republica Moldova.

 

Evenimentul va reuni în jur de 300 de invitaţi, printre care oficiali din Guvern, Parlament, ambasadori acreditați în Republica Moldova, reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale, ai mediului academic, instituţiilor medico-sanitare publice şi private din ţară, sectorului nonguvernamental.

 

Evenimentul va avea loc la 11 aprilie, începând cu ora 17.00, la Radisson Blu Leogrand Hotel, adresa str. Mitropolit Varlaam, nr. 77 (intrarea din str. Vlaicu Pârcălab).

 

Vă așteptăm!