A A A

 

Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018 sunt disponibile pentru a fi descărcate

Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018 sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe site-urile Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și al Centrului pentru Informare și Comunicare în Sănătate.

 

Oricine poate nominaliza un lucrător medical îndeplinind formularul de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a, atât pe format de hârtie, cît și electronic. Cele două formate ale formularelor de nominalizare trebuie să fie completate cu dovezi care susțin succesele și performanțele celui nominalizat.

 

Formularul de nominalizare completat pe hârtie, se va organiza în dosar și va fi pus în plic, pe care se va indica Pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a și va fi depus la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Direcția resurse umane, biroul 108, iar formularul electronic va fi expediat la adresa electronică a secretariatului Galei: galasanatate@gmail.com.

 

 

Reamintim că, până la sfârșitul perioadei de nominalizare a Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a, au mai rămas șapte zile. Perioada de depunere se încheie pe 26 martie, ora 17.00. Pentru orice întrebări legate de completarea dosarului, scrieți la adresa electronică a secretariatului Galei: galasanatate@gmail.com sau apelați la numărul de telefon: 0 76 024 795.

 

Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a este organizată prin parteneriat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în sănătate.