A A A

 

Expoziția internațională specializată „MoldMedizin&MoldDent”ediția 2018 și-a deschis ușile

Expoziție specializată de echipamente medicale moderne, produse și servicii inovative, circa zece seminare și conferințe științifico-practice, un amplu program de activități orientate spre promovarea unui mod sănătos de viață, alimentație sănătoasă, activități sportive, investigații medicale precoce sunt prezentate în perioada 12-14 septembrie curent, în cadrul Expoziției Internaționale specializate „MoldMedizin & MoldDent”.

 

La ceremonia de inaugurare a Expoziției, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetalana Cebotari a menționat că, organizarea expoziției a devenit o frumoasă tradiție și constituie oportunitate pentru comunitatea medicală să realizeze schimb de experiență, să se informeze cu noutățile din domeniul medical, iar pentru vizitatori să beneficieze de consultațiile și recomandările specialiștilor prezenți la eveniment.

 

”Modernizarea serviciilor de sănătate reprezintă una din prioritățile fundamentale, stipulate în cadrul programului de activitate al Guvernului pentru anii 2016-2018. Astfel „MoldMedizin&MolDdent” oferă soluții inovative pentru domeniile medical și farmaceutic, asigurând sporirea calității actului medical”, a spus doamna ministru.

 

În cadrul expoziției vizitatorii vor avea posibilitatea să obțină informații și consultații diverse de la specialiști, participând la un program de activități tematice despre accesul universal la servicii medicale, prevenția, promovarea și profilaxia-sănătate pentru toți și femeile și diabetul, oferite de medici de familie, pediatri, ortopezi, cardiologi și ginecologi.

 

Expoziţia Internațională Specializată „MoldMedizin & MoldDent” se află la cea de-a XXIV-a ediție și este organizată cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, devenind un important eveniment, care contribuie la fortificarea sistemului de sănătate.