A A A

 

Circa 1508 de persoane au fost consultate gratuit în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 01- 05 octombrie curent

În săptămână menționată, circa 1508 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”.

 

Circa 408 de persoane din raionul Leova, satele Larga, Filipeni și Tomai din satele Seliște, Șendreni și Milești din raionul Nisporeni au fost consultați de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi din cadrul echipelor mobile.

 

În săptămâna, 01-05 octombrie curent din cadrul campaniei, autospecialele dotate cu instalații radiologice s-au deplasat în 7 localități din raioanele Ștefan-Vodă și Basarabeasca, iar 1100 persoane din aceste localități au făcut screening pulmonar pentru identificarea cazurilor de tuberculoză sau cancer la plămâni.

 

Menționăm că, începând cu 02 august curent, locuitorii satelor au oportunitatea să-și testeze sănătatea gratis, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”.

 

În scopul îmbunătățirii serviciilor medicale în zonele rurale, medicii vor continua să ofere consultații conform graficului.