A A A

 

Circa 1000 de persoane au fost consultate gratuit în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 28-30 august curent

În săptămână menționată, circa 1000 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”.

 

Echipele mobile formate din specialiști de profil – medici cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi au examinat 148 de persoane în localitățile din raioanele Cimișlia și Criuleni.

 

În cadrul campaniei, continuă și deplasarea în raioane a autospecialelor dotate cu instalații radiologice. În perioada 28-30 august, circa 850 persoane din 9 localități din raioanele Fălești și Criuleni au făcut screening pulmonar pentru identificarea cazurilor de tuberculoză sau cancer la plămâni.

 

Începând cu 2 august curent, locuitorii satelor au posibilitatea să-și testeze sănătatea gratis, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”. În scopul îmbunătățirii serviciilor medicale în zonele rurale, medicii vor continua să ofere consultații conform graficului afișat pe site-ul https://msmps.gov.md/ro/content/orarul-consultatiilor-pacientilor-cadrul-campaniei-un-doctor-pentru-tine-perioada-03-07