A A A

 

Anunț privind Concursul de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea evenimentelor destinate activităților de suport autorităților publice locale în integrarea îmbătrânirii la nivel local

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță Concurs de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea a 2 (două) evenimente destinate activităților de suport autorităților publice locale în integrarea îmbătrânirii la nivel local.

 

Organizația neguvernamentală urmează să ofere servicii logistice de organizare a 2 (două) evenimente cu participarea a câte 25 persoane per eveniment și va include obligatoriu invitarea participanților, asigurarea serviciilor de transport, elaborarea materialelor necesare, organizarea pauzei de cafea și alte activități conform Fișei de sarcini din anexa nr.1 a Regulamentului concursului.

 

Fiecare dosar prezentat Comisiei de examinare va conține următoarele acte: CV-ul organizației; Copia certificatului de înregistrare a organizației autentificată prin parafa instituției și semnătura conducătorului; Formularul de participare, conform anexei nr.2; Recomandări din partea autorităților/instituțiilor/parteneri de proiecte.

 

În luarea deciziei, Comisia va ține cont de experiența organizației în organizarea diverselor evenimente (conferințe, seminare, ateliere de lucru, etc.).

 

Dosarele pentru participare la concurs se vor prezenta Comisiei de examinare până la 10.08.2018, ora 16.00, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 2, biroul 119.

 

Regulamentul concursului de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea evenimentelor destinate activităților de suport oferite autoritiților publice locale în integrarea imbătrânirii la nivel local

 

Pentru mai multe detalii, vă rugam să apelați la numărul de telefon 022 268 875, 022 268 857 sau pe email: aliona.cretu@msmps.gov.md.