A A A

 

Agenția Națională pentru Sănătate Publică are doi directori adjuncți

Astăzi, 06 februarie, s-a desfășurat interviul pentru ocuparea funcției publice vacante de director adjunct din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, fiind admiși patru candidați, care au promovat proba scrisă.

 

În conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs, conform Hotărârii Guvernului 201 din 11 martie 2009 și în temeiul Procesului-verbal al ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al Agenției Naționale de Sănătate Publică, din 06 februarie 2018, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale i-a desemnat învingători pe Maria Cumpănă, care a acumulat 8,28 puncte și Nicolae Furtună, care a acumulat 8,08 puncte.

 

Cea de a treia funcție vacantă de director adjunct nu a fost suplinită și urmează a fi desfășurat un nou concurs. Totodată, pentru funcția publică vacantă de director adjunct (inspector șef sanitar de stat) termenul de depunere a dosarelor a expirat astăzi, urmând a fi organizată proba scrisă.

 

Menționăm că, Maria Cumpănă a ocupat funcția de director executiv al Consiliului Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate (CNEAS), fiind prin cumul asistent universitar și master în management în administrarea publică.

 

Nicolae Furtună a deținut funcția de director adjunct al Centrului Național de Sănătate Publică, este master în managementul Sănătății Publice și doctorand în sănătate publică.