Font Mărit
Alb - Negru
Cursor vizibil

S-a stins din viață directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Narcisa Mamaliga

04/08/2020
S-a stins din viață directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă,  Narcisa Mamaliga

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale  exprimă sincere condoleanțe  și compasiune  familiei, colegilor și prietenilor,  în legătură cu  trecerea în neființă  a directorului Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Narcisa Mamaliga.

Narcisa Mamaliga s-a născut în anul 1968. A absolvit în anul 1992, USMF „N. Testemițanu”, facultatea Medicină Generală. Și-a dedicat întreaga carieră profesională sistemului medical, activând  în calitate de medic atât în țară, cât și peste hotare.

Din anul 2012 și până în prezent,  a activat în cadrul Consiliului de Expertiză Medicală a Vitalității, astăzi Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă. Ea a stat la baza reformării sistemului de dizabilitate din Republica Moldova.

Echipa Ministerului și a CNDDCM  a pierdut un specialist cu o valoare profesională deosebită. Narcisa Mamaliga va rămâne în memoria noastră un om cu suflet mare, de o rară înţelepciune şi cumsecădenie.

Dumnezeu să o odihnească în împărăția Sa.

Spread the love