Font Mărit
Alb - Negru
Cursor vizibil

Ministerul Sănătății a deschis un punct de vaccinare într-un spital privat din Chișinău

21/10/2021
Ministerul Sănătății a deschis un punct de vaccinare într-un spital privat din Chișinău

Vaccinurile împotriva COVID-19 sunt tot mai aproape de cetățeni. Un punct de vaccinare a fost deschis în incinta Spitalului Internațional „Medpark” din sectorul Râșcani al capitalei, care s-a alăturat campaniei de imunizare. Astfel, persoanele au posibilitatea să se vaccineze gratuit, fără o programare prealabilă și doar cu buletinul de identitate. Sunt disponibile toate vaccinurile împotriva COVID-19 prezente în Republica Moldova, care sunt puse la dispoziție de către autoritățile sanitare în cadrul Planului Național de Imunizare. Punctul activează de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00 -16:00.

„Astăzi, fiecare cetățean poate beneficia gratuit de vaccinul împotriva COVID-19, care protejează de simptome severe, internări și deces. Mulțumim instituțiilor spitalicești pentru deschiderea de a se implica activ în procesul de imunizare. Doar prin vaccinare și respectarea măsurilor de protecție putem opri această pandemie. Aveți grijă de voi și cei dragi”, spune secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu. 

Precizăm că, în următoarea perioadă, puncte de vaccinare împotriva COVID-19 urmează să fie deschise și în alte spitale din Republica Moldova, oferind posibilitate . Până în acest moment, în țară, activează peste 500 de puncte de acest gen. De la începutul campaniei de imunizare, 839.851 de persoane din țara noastră au încheiat schema completă de vaccinare. 

Spread the love